Processos participatius tancats


Pressupostos participatius de Joventut 2018

Pressupostos participatius de Joventut 2018

Els Pressupostos participatius són una forma de decidir, entre tots i totes, com s’utilitzarà una part del pressupost de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, un màxim de 10.000€, que destinem a activitats per a joves. L’objectiu és que els i les joves pugueu participar de la presa de decisions i del disseny i desenvolupament d’activitats al municipi.

Lliçanenc de l'any 2018

Lliçanenc de l'any 2018

L'Ajuntament vol distingir anualment aquelles persones físiques o jurídiques que, per la seva trajectòria, honorin la població.

Procés participatiu sobre la Festa Major

Procés participatiu sobre la Festa Major

L'any 2016, l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, mitjançant la regidoria de Cultura, va iniciar un procés participatiu amb l'objectiu de millorar la Festa Major del nostre municipi.

Aquest procés participatiu es va adjudicar per Junta de Govern Local a l'empresa Xarxa Consultors i estava subvencionat per la Diputació de Barcelona.

 

 

Pla Local de Joventut

Pla Local de Joventut

El Pla Local de Joventut és un document que recull la voluntat d'afrontar reptes que deriven de les transformacions de la realitat juvenil els propers anys.

Lliçà Creix amb tu!

Lliçà Creix amb tu!

El govern municipal us anima a participar en el procés participatiu que sota el lema “Lliçà creix amb tu” per pensar entre tots i totes quin és el centre urbà que volem.

Ll’Ajuntament va signar un conveni amb l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per al desenvolupament urbanístic estratègic del municipi, que es concreta en els sectors Centre-Can Guadanya Vell i Centre-Can Francí, amb l’objectiu de definir un sector com a nou centre urbà de la població on s’hi desenvolupin activitats residencials, comercials i terciàries. Aquest projecte urbanístic implicarà la construcció d’entre 600 i 700 habitatges al centre del municipi, dels quals prop de 200 seran en règims protegits, en una superfície d’unes 12 hectàrees delimitada pel carrer de la Fàbrica, al sud; el carrer de l’Aliança, al nord; l’avinguda dels Països Catalans i el riu Tenes, a l’est; i els carrers d’Anselm Clavé i Sala Ambròs, a l’oest. Aquest espai urbà és majoritàriament de propietat privada i s’utilitza actualment com camps de conreu i aparcament. Aquest projecte, a més de potenciar el centre urbà, donarà sortida a la necessitat d’habitatge assequible i de lloguer per a gent jove i gran. I també s’ampliaran els metres quadrats del municipi destinats a activitat comercial i serveis de proximitat, que revertiran en l’ocupació. I es preveu que els baixos dels blocs es destinin a usos comercials.

El projecte també compta amb el suport tècnic entre la Universitat Politècnica de Catalunya per a l’assessorament en el desenvolupament d’aquest sector centre, amb l’objectiu de realitzar el seguiment, supervisió i anàlisi de les propostes de desenvolupament urbanístic del sector redactat i tramitat per l’Institut Català del Sòl.

El procés de participació ciutadana que es porta a terme en relació a la creació d’un nou centre per Lliçà d’Amunt que està desenvolupant l’Incasòl va a càrrec de l’empresa Col·lectiu Punt 6, adjudicatària d’aquests treballs. Les sessions de treball s’han iniciat aquest mes de setembre.

Vols més informació?

 

Premi Lliçanenc de l'Any 2019

Premi Lliçanenc de l'Any 2019

S’anul·la l’edició d’enguany del Lliçanenc de l’Any

 

Aquest any, la ciutadania era l’encarregada de suggerir candidats a Lliçanenc de l’Any. El període per fer les propostes era de l’1 al 10 de febrer. Però, davant la manca de participació i de propostes, la Comissió del Lliçanenc de l’Any ha decidit anul·lar l’edició d’aquest any del certamen.

De cara l’any vinent, es revisaran les bases i es donarà un nou aire al premi.

Recordem que el Premi Lliçanenc de l’Any distingeix anualment aquelles persones físiques o jurídiques que, per la seva trajectòria, honoren la població.

En la primera edició del 2016 es va distingir l’entitat Càritas Parroquial; en la segona edició es va distingir la lliçanenca Maria Soley; i en la darrera edició el premi va ser per l’Ateneu L’Aliança.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-09-2018 13:14